Пошук

ОСОБАМ, ЯКІ ЕВАКУЮВАЛИСЯ З РАЙОНІВ ПРОВЕДЕННЯ БОЙОВИХ ДІЙ ТА ПЕРЕБУВАЮТЬ НА ТЕРИТОРІЇ ЛУКІВСЬКОЇ ТГ

Дата: 11.03.2022 12:38
Кількість переглядів: 369

Відповідно до наказу начальника Волинської обласної військової адміністрації від 28 лютого 2022 року № 10 «Про збір інформації про місце перебування осіб, які евакуювалися з районів проведення бойових дій та перебувають на території області».

Особам, які евакуювалися з районів проведення бойових дій та перебувають на території Луківської громади, необхідно звернутись до старост (у разі перебування на території населених пунктів громади) або в Луківську селищну раду (до Ковальчук Олесі) для заповнення анкети за формою згідно з додатком 1 до наказу. При собі мати паспорт громадянина України або інший документ, що посвідчує особу та підтверджує громадянство України, бути обізнаним про місце проживання та контактну особу в якої зупинилися.

ЧОЛОВІКАМ ВІКОМ ВІД 18 ДО 60 РОКІВ, ЯКІ ЕВАКУЮВАЛИСЯ З РАЙОНІВ ПРОВЕДЕННЯ БОЙОВИХ ДІЙ, НЕОБХІДНО ОСОБИСТО З'ЯВИТИСЬ ДО НАЙБЛИЖЧОГО ВІЙСЬКОВОГО КОМІСАРІАТУ ДЛЯ ПОСТАНОВКИ НА ВІЙСЬКОВИЙ ОБЛІК!

Фото без опису


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь