Пошук

Зміна тарифів на послуги водопостачання та водовідведення

Дата: 02.11.2021 11:43
Кількість переглядів: 881

Фото без опису

ЛУКІВСЬКА  СЕЛИЩНА  РАДА

КОВЕЛЬСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ

ВИКОНАВЧИЙ КОМІТЕТ

  Р І Ш Е Н Н Я

 

    28.10.2021 року                           смт. Луків                                             № 235

 

Про встановлення тарифів на послуги

водопостачання та водовідведення

 

Розглянувши заяву КП «Комунальник»» від 29.09.2021, з метою приведення тарифів на послуги централізованого водопостачання та централізованого водовідведення у відповідність до економічно обґрунтованих витрат на їх виробництво, забезпечення стабільного водопостачання та водовідведення, керуючись п. 2 ч. 3 ст. 4, ч. 1 ст. 10 Закону України «Про житлово – комунальні послуги», п/п 2 п. «а»  ст. 28, ч. 6 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні»,  Порядком формування тарифів на централізоване водопостачання та централізоване водовідведення, затвердженим постановою Кабінету Міністрів України від 01.06.2011 № 869, Порядком розгляду органами місцевого самоврядування розрахунків тарифів на теплову енергію, її виробництво, транспортування та постачання, а також розрахунків тарифів на комунальні послуги, поданих для їх встановлення, затверджений наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України від 12.09.2018 № 239, Порядком інформування споживачів про намір зміни цін/тарифів на комунальні послуги з обґрунтуванням такої необхідності, затвердженим наказом Міністерства регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства від 05.06.2018 № 130, виконавчий комітет селищної  ради

 

ВИРІШИВ:

 

  1. Встановити Комунальному підприємству «Комунальник» Луківської селищної ради Волинської області тарифи на послуги для споживачів, які не є суб’єктами господарювання у сфері централізованого водопостачання та централізованого водовідведення (фізичні та юридичні особи, які отримують або мають намір отримувати послуги з централізованого водопостачання та/або централізованого водовідведення) в розмірі:

централізоване водопостачання – 19,50 грн./м3 

централізоване водовідведення – 12,50 грн./м3 

  1. Начальнику КП «Комунальник» (Клепачу А.І.) у строк, що не перевищує 15 днів з дати прийняття рішення, повідомити у встановленому порядку споживачів про прийняте рішення.
  2. Встановлений п. 1 цього рішення тариф на комунальні послуги вводиться в дію з 01.12.2021 року, терміном на один рік. При зміні ціни складових собівартості послуг зокрема розміру мінімальної заробітної плати, відрахувань на соціальні заходи, ціни на енергоносії, пальне та інші матеріальні ресурси, суми амортизації, орендної плати а також суми податків та зборів КП «Комунальник» подає розрахунки скоригованих тарифів на погодження у Луківську селищну раду.
  3. Відділу зв’язків з громадськістю, ЗМІ та громадськими організаціями селищної ради забезпечити оприлюднення даного рішення на офіційному сайті Луківської селищної ради.
  4. Визнати такими, що втратило чинність рішення виконавчого комітету Луківської селищної ради від 21.02.2018 року №20 «Про встановлення тарифів на послуги з водопостачання та водовідведення» з 01.12.2021 року.
  5. Контроль за виконанням даного рішення покласти на голову селищної ради Климука А.Я.

 

Селищний голова                                                       Анатолій КЛИМУК

 


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій


Буде надіслано електронний лист із підтвердженням

Потребує підтвердження через SMS


Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь