Пошук

ІНФОРМАЦІЯ ПРО ОТРИМАННЯ ДОТАЦІЇ ЗА УТРИМАННЯ КІЗ ТА ОВЕЦЬ

Дата: 03.06.2021 14:38
Кількість переглядів: 1979

ДОТАЦІЇ ЗА УТРИМАННЯ КІЗ ТА ОВЕЦЬ

Фото без опису

Управління агропромислового розвитку обласної державної адміністрації повідомляє, що постановою Кабінету Міністрів України від 12 травня 2021 року № 517 внесено зміни до Порядку використання коштів, передбачених у державному бюджеті для державної підтримки розвитку тваринництва та переробки сільськогосподарської продукції, затвердженого постановою Кабінету Міністрів України від 7 лютого 2018 року №107, зокрема затверджено Порядок використання коштів в новій редакції.

Відповідно до пункту 12 Порядку суб’єктам господарювання, які є власниками кіз та овець, за утримання кіз та овець надається дотація за кожну наявну станом на 1 січня поточного року ідентифіковану та зареєстровану в установленому порядку кізочку, козематку, ярку, вівцематку в розмірі 1000 гривень за одну голову.

Для отримання дотації за утримання кіз та овець суб’єкти господарювання, які є власниками кіз та овець, подають Управлінню агропромислового розвитку Волинської облдержадміністрації до 1 липня поточного року такі документи:

  • заявку;
  • довідку про відкриття поточного рахунка, видану банком;
  • копію звіту про виробництво продукції тваринництва, кількість сільськогосподарських тварин і забезпеченість їх кормами (форма № 24 (річна) станом на 1 січня (суб’єкти господарювання, які є юридичними особами);
  • копії реєстраційних свідоцтв овець/кіз, виданих у встановленому порядку, а у разі утримання 10 і більше голів — виданий в установленому порядку витяг з Єдиного державного реєстру тварин.

Вчасно поданими вважаються заявка та документи, які надійшли до управління підрозділу та зареєстровані в системі документообігу.

Документи, подані не в повному обсязі, повертаються суб’єктам господарювання протягом п’яти робочих днів.

Заявки, що надійшли після закінчення строку їх подання, не розглядаються.

Дотація за утримання кіз та овець суб’єктам господарювання, які є юридичними особами та власниками кіз та овець, нараховується на ту кількість поголів’я, що зазначена у формі № 24 (річна) та підтверджена Адміністратором Єдиного державного реєстру тварин.

Дотація за утримання кіз та овець суб’єктам господарювання, які є фізичними особами — підприємцями, зокрема сімейними фермерськими господарствами, та власниками кіз та овець, нараховується на ту кількість поголів’я, що зазначена в Єдиному державному реєстрі тварин станом на 1 січня поточного року.

У разі зменшення поголів’я кіз та овець на 1 січня наступного року порівняно з поголів’ям, на яке було отримано дотацію, бюджетні кошти повертаються до державного бюджету в повному обсязі.


« повернутися

Код для вставки на сайт

Вхід для адміністратора

Онлайн-опитування:

Увага! З метою уникнення фальсифікацій Ви маєте підтвердити свій голос через E-Mail
Скасувати

Результати опитування

Дякуємо!

Ваш голос було зараховано

Форма подання електронного звернення


Авторизація в системі електронних звернень

Авторизація в системі електронних петицій

Ще не зареєстровані? Реєстрація

Реєстрація в системі електронних петицій

Зареєструватись можна буде лише після того, як громада підключить на сайт систему електронної ідентифікації. Наразі очікуємо підключення до ID.gov.ua. Вибачте за тимчасові незручності

Вже зареєстровані? Увійти

Відновлення забутого пароля

Згадали авторизаційні дані? Авторизуйтесь